MineralenManager-site live

Afgelopen week is de site van MineralenManager live gegaan. MineralenManager is een initiatief van LTO Nederland, Cumela, Transport en Logistiek Nederland (TLN), Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) en Rabobank.

Het te ontwikkelen systeem gaat op een veilige en betrouwbare wijze digitale informatie vastleggen uit de gehele mestketen. Op deze manier maakt het platform realtime digitalisering van informatie in de mestketen mogelijk. En kan MineralenManager op deze manier aansluiten op het rVDM-systeem, dat ontwikkeld wordt.

MineralenManager wil op die manier een verantwoorde afzet, handel en gebruik van mest borgen. Zo zorgt het platform voor een veilige en betrouwbare registratie van digitale informatie over mineralen. En voert het meerdere snelle en slimme checks uit op de betrouwbaarheid van de datastromen in de mestketen met de kwaliteitsregeling KeurMest.